davetiye sözleri

Posted by en güzel sözler | Posted in , | Posted on 14:20

» Ayrılık Değil Sevda kavuşturdu Ellerimizi Kalplerimiz Bir Geleceğe Umutla Bakıyoruz Şimdi, Davetiyemiz Sizlere Evlilik Bizlere uğur Versin.

» İlk Görüşte Aşk Bu Olmalı iŞte Rabbim Seni Bana Yazmış Bozamaz Kimse, Bu Mutlu Günümüzde Sizleride Aramızda Görmek Dileğiyle.

» Adını Kalbime Yazdım Gözlerini Gözlerime Kazıdım Kimseyi Görmez Bu Gözler Senden başka Seviyorum Seni Delikanlıca, Davetiyemiz Bütün Bizi Tanıyanlara.

» Buluştu Kalplerimiz, Karar Verdi Ellerimiz, Emin Adımlarla Çıktık yola, Düğünümüzde Sizleride Aramızda Görmek isteriz.

» Sımsıkı Sarıldık Birbirimize Kimse Vaz geçiremez Bizi Sevgimiz Delice Evlilik Var Önümüzdeki Günlerde Sizleride Aramızda Görmek Dileğiyle.

» Aşk Havuzunu Doldurduk Sevdamızla, Geleceğimizi Hazırlıyoruz Emin Adımlarla Bu Mutlu Dünyamızda, iLk Adımı Sizlerle Paylaşmak istiyoruz.

» Yaralı kalpler Olmasın Bu Dünyada, Sevenler Acı Çekmesin Karşılıksız Dünyada, Bizim Gibi Mutluluk Sahibi Etsin Herkezi ALLAH, Davetlimsiniz Nikahımızda Olursunuz inşallah.

» Tatlıdır Gülüşün Mutlu Olurum Seninle, Güzeldir Sözlerin Hayat Bulurum Sesinle Dünyalarımız Birleşecek Bugün Bu gece, Tüm Sevdiklerimiz Davetlidir Bu Düğüne.

» Hayata bağlanmışız Sımsıkı Seninle, herkezi Kıskandırcak Bir Sevgi Bizimkisi Yok Hiç Kimsede, Bu Sevgiyi resmiyete Dökeceğimiz Bu gecede Sizleride Nikahımızda Görmek Dileği ile.

» Sonbahar Rüzgarları geçmesin hayatımızdan, ilkbahar Aylarında Kalsın Kalbimiz oLmasın Birbirimize Yalan, Seviyorsum Seni ALLAH ım Şahit Buna inan, 1 Davetiyemde Senin için Geldi Güzel insan.

» Senin yanında Güzellik Çok yalan yok, Sevilmek Var Sevmemek Yok, Aşk Var Sevgi Var Seninle Bu Gece Nikahımız Var, Sizleride Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız.

» Evleniyoruz Sizleride Aramızda Görmek iStiyoruz, Devlerin Aşkına Şahit Olmanız için Bu Davetiyeleri özenle Size yolluyoruz.

» Çıktık Sevda Yoluna
Aşkımız Oldu Kocaman Bir Dünya
Ellerimiz Kenetlendi Bu Sevda yolunda
Şimdi Sadece 1 Adım kaldı Beklediğimiz O ana,
Bu Mutlu Günümüzde Sizlerinde O Ana Şahit Olmanızı istiyoruz Nikahımıza Bekliyoruz.

Comments Posted (0)

Yorum Gönder